четвъртък, 18 април 2024 г.

Бербатов с остра забележка към абитуриентите

Седемкратният футболист на годината на България Димитър Бербатов се възмути в социалните мрежи от поведението на някои абитуриенти.

„Вече е сезонът на абитуриентите, на баловете. Еуфорията сред децата – младежи и девойки, е голяма. Но сега тази еуфория си мисля, че може да се изразява и по различни начини, а не по този, който ще ви покажа и който мисля, че не е правилен”, коментира Бербатов в свое видео, докато шофира и наблюдава случващото се около него в близост до Националния стадион „Васил Левски“.

След това футболистът намалява скоростта в близост до друг автомобил, от който абитуриент се е показал навън, седнал на дясната врата и размахва балон.

„Защо си извън колата, защо си извън колата? Да не съм те видял!”, казва му Бербатов.

Момчето в еуфория, че го вижда, му отговаря: „Айде, Бербо!“, но след повторна забележка от футболиста той се прибира и сяда обратно на седалката в автомобила си.

„Мислят си, че са много готини. Това е типичен пример на човек, който не знае къде се намира. С балона, извън колата. После защо се случват трагедии, нещастия“, казва футболистът и добавя, че такова поведение няма да направи абитуриентите готини, „а загубеняци.“

„Готини и победители ще сте, ако имате план за живота след абитуриентския бал“, казва Бербатов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html