четвъртък, 30 май 2024 г.

Фицата запозна любовницата с децата

С Христина са щастливи заедно

Актьорът Филип Аврамов запозна новата си изгора –  сценаристката Христина Димитрова, с наследничките си – Ана и Рая, пише “Галерия”. С момиченце първо го дари вече бившата му съпруга Милена, а втората госпожица е плод на любовта му с певицата Севинч Ибрахим. В Инстаграм звездата от култовия сериал „Домашен арест“ сподели поредица от кадри, запечатали последната обща почивка.

Разпуска с риболов

Впечатление прави, че вместо в луксозен хотел, Фицата и Христина релаксират в планината. Те се наслаждават на едно от любимите си хобита, а именно риболовът. Заедно с трите дами той обикаля диви екопътеки и покорява върхове. „Обожавам да прекарвам време след природата, обграден от любимите ми хора, без обхват на телефона. Вече съм готов за поредната порция среща с публиката“, пише под някои от споделените кадри в развлекателната платформа. Очаквано красивите гледки породиха куп въпроси, обвързани с избора на дестинация. „Някъде из Родопите е“, „Това е около Тетевен“, „Причина на Стара планина“, „Централен Балкан“, гласят някои от предположенията.

Покоряват връх след връх

Това е първият път, в който Фицата показва и децата, и спряганата за негова любовница Христина. Преди да афишира връзката с червенокосата дама, неведнъж се спекулираше, че между тях има нещо повече от работни ангажименти. Припомняме, че Димитрова е сценаристка на шоуто му „Защото съм известен“. В началото близостта, която демонстрираха на общи събития бе приета като приятелска, но по-късно фенове и колеги заподозряха, че между тях прехвърчат искри. Едва преди няколко месеца Филип сподели първия по-интимен кадър – красива прегръдка, на италиански фон.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html