20.7 C
София
петък, 2 юни 2023 г.

Тити Папазов скочи на Ивайло Ивков и го обвини, че е разрушил тандема между Наско и Мъри

Тити Папазов
Снимка: БГНЕС

Скандалите във футболния „Левски“ нямат край! Припомняме, че известният телевизионен спортен журналист Борис Касабов призова силния човек в клуба Наско Сираков да върне на работа Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Баскетболният спец Тити Папазов, който работи и за каузата на „Левски“, веднага реагира. Най-големият шоумен в българския спорт коментира ситуацията, като се обърна към Касабов във Фейсбук.

Ето какво написа Тити Папазов в профила си:

„Уважаеми, г-н Касабов. Всеки човек, обичащ Левски, може да Ви прости всяка глупост от любов към Левски!
Моля Ви, не намесвайте името на Бог! И Ви моля – не злоупотребявайте да говорите от името на всички левскари.
Г- н Касабов, къде бяхте между 1.04 и 08.04?
Защо тогава не проявихте това чувство на любов и загриженост към Левски? Имахте идеалната възможност с вашия огромен авторитет и опит да повлияете на любимия треньор да постъпи спрямо Левски разумно, отговорно и човешки! Левски го създаде като треньор и той нямаше никакво право да предава великия клуб! Защо тогава, уважаеми г- н Касабов, не направихте опит да вразумите Стоилов?
Защо сега разчитате на авторитета и любовта на Сираков към Левски да се самоунижи и затвори очите си пред едно предателство към него, не само към Левски?
Г- н Касабов, всички Ви помнят с две неща. Огромната Ви любов към Левски и легендарните Ви коментари от лудото американско лято. Много левскари Ви намразиха от коментарите Ви в предаването „Пред стадиона“. Смятам, че не заслужавате това. Вие наистина много обичате Левски, но прочетете коментарите по повод изразените от Вас мнения!
Г-н Касабов, не само, че не вярвам във вашите инженерни способности, но и в психологически план не разпознавате хората. Предлагате на Сираков да се види и с Ивков, основният виновник за всички маргинални действия,човекът – разрушил тандема Наско и Мъри!
Само да напомня на хората с по-къса памет, че през 2015 г. този Ивков поиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лева (един милион и шестотин хиляди) за елементарна правна услуга.
Г-н Касабов, нито Вие, нито аз имаме експертиза относно изграждането и разрушаването на мостове.
А моста в Левски го разруши само един…“

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html