четвъртък, 28 март 2024 г.

Гаджето на Гришо отраства във ферма на село

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров отново е с ново гадже, пише „Галерия“. Първата ни ракета наскоро се раздели с милионерската щерка Лолита Османова, въпреки очакванията на мнозина, че двамата ще се оженят. Григор Димитров й подари пръстен и я доведе в България, за да се запознае с майка си, но уви, връзката им вече е в историята.

Сексапилната моделка и актриса е само с четири години по-голяма от тенисиста

Новата изгора на Гришо е умопомрачителната румънска актриса и модел Мадалина Геня. Тя бе забелязана в ложата на Григор по време на мача му с Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид. Българският тенисист загуби, но феновете повече обсъждаха дамата на трибуните, която камерите няколко пъти уловиха. Двамата с Димитров се следват в Инстаграм и това още повече подхранва спекулациите за връзка помежду им.

Мадалина е на 36 и е само с четири години по-голяма от спортиста. Хубавицата има дъщеричка Шарлот на 4 от връзката си с известния румънски композитор Матей Стратан. Със сина на милионера Дан Стратан се разделяха и събираха няколко пъти, докато сложиха окончателен край на връзката си през 2019-а. Скоро след това Мадалина бе в прегръдките на милиардера Вито Шнабел. И там нещата не продължиха дълго. Имала е любовни отношения и с няколко футболисти, сред които италианският плейбой Марко Бориело и националът Николо Дзаниоло, който беше с 11 години по-малък от нея.

С Лолита Османова се разделиха наскоро

В плен на красотата й са падали и холивудските звезди Леонардо ди Каприо и Джерард Бътлър. Първи по нея лудна актьорът от „Титаник“. Връзката им не продължи дълго. Далеч повече време румънката прекара в прегръдките на Бътлър. Приема тежко края на отношенията им, защото е лудо влюбена в него. След това за кратко е с любимия дизайнер на родните плеймейтки Филип Плейн.

Красавицата е родена на 8 август в малкото румънско градче Слатина. Израства в малка ферма, следвайки майка си из селата, където тя работи като ветеринар. От ранна възраст Мадалина е в светлината на прожекторите, посещавайки известно детско телевизионно шоу. След като учи пиано и балет в продължение на седем години, на 14-годишна възраст тя е открита от италианския дизайнер Гатинони. На 15 започва кариерата си на модел и се мести да живее в столицата на модата – Милано. Докато се утвърди, работи и като сервитьорка. Хубавицата описва себе си като гражданин на света, но най-често се задържа в Милано. Тя говори свободно пет езика и се е снимала в реклами по целия свят, както и в клип на италианската звезда Ерос Рамацоти.

Освен като модел, Геня се изявява и като актриса. Миналата година тя участва във филма Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик, а преди това изпълни ролята на София Лорен в „Домът на Гучи“. Приликата между двете е поразяваща и именно затова Ридли Скот й поверява ролята на италианската икона.

Снимала се е също в лентите „Зулендър“ на Бен Стилър и „Младост“ на Паоло Сорентино.

Преди връзката си с румънката и Лолита, Гришо имаше лав стори със Серина Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер и  Виктория Боня.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html