четвъртък, 28 март 2024 г.

Николай Денков разясни защо не са отишли на срещата с ГЕРБ

Снимка: БГНЕС

Не отидохме на срещата с ГЕРБ-СДС, защото вече сме им изпратили официално искане и след неофициалния отговор вчера следобед в 18:35 ч., че за да бъде срещата съдържателна и достатъчно отговорна трябва да бъдат лидерите на партиите. Кирил Петков и Асен Василев са в чужбина, колегите от ГЕРБ са информирани за това нещо и ние им предложихме веднага след като се върнат – да дойдат и да се проведе истинска съдържателна среща. Това заяви Николай Денков, предаде репортер на новини.бг.

По думите му за това нещо са информирани лично Десислава Атанасова като говорихме по телефона вчера следобед, изпратил съм ѝ съобщение, а тази сутрин сме изпратили официален отговор. Това, че държат да направят тази сцена в която те са от едната страна на масата, а другата стои празна показва, че за тях не е важна съдържателната среща, а е важно да направят някаква изява, заяви той.

Що се отнася до поисканата смяна на главния прокурор и на какво се дължи тази промяна в позицията им, Денков заяви, че от ГЕРБ трябва да дадат отговор на този въпрос.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html