събота, 20 април 2024 г.

Еда Едже и Бурахан Тунджер се сгодиха

Двамата с баскетболиста имат близо петгодишна връзка

Атрактивната актриса Еда Едже и баскетболистът Бурахан Тунджер се сгодиха миналата седмица, а снимките им от тържеството буквално подлудиха феновете на двойката. Церемонията е била много скромна, а на нея са присъствали само семействата и бъдещите им кумове. След като Еда публикува няколко фотографии, тя изрично благодари за подкрепата и любовта на своите близки.
Известната двойка планира да сключи брак след два месеца – на 20 юни в известен хотел, разположен на Босфора. На сватбата им се очаква да присъства голяма част от турския хайлайф. Еда, която феновете на сериали боготворят след брилянтното й изпълнение на ролята на Йълдъз в супер успешната поредица „Опасно изкушение“, започна любовен роман с Тунджер през 2019 година. През август 2020 г. връзката им се разпадна, но три месеца по-късно те възобновиха отношенията си. Бъдещият й съпруг вече обяви сватбения подарък за прекрасната си годеница – вила в скъпарския курортен град Бодрум за $1,5 млн. Ремонтът на къщата вече е в ход и се очаква скоро да приключи.

Еда ще заложи на официална рокля на чуждестранна модна къща за истинската си сватба. Тя вече сподели, че смята да прекъсне за малко актьорската си кариера, защото двамата с Бурахан мечтаят да станат родители. Красавицата иска да има поне две или три деца.

Влюбените ще се отдадат на сладка почивка в новата вила в Бодрум, но преди това смятат да обиколят турското крайбрежие с любимата им каравана, която закупиха още миналата година за един милион турски лири.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html