петък, 19 април 2024 г.

Алекс Богданска заби бизнесмен

Моделката е по-щастлива отвсякога

Моделката Александра Богданска има нов мъж до себе си, пише „Галерия“. Красавицата се носи на крилата на любовта от няколко месеца насам, но упорито крие човека до себе си. Според запознати става дума за столичен бизнесмен, който е успял да открадне сърцето й малко след драматичния развод с Даниел Петканов, известен още като Лудия репортер.

С Даниел поделят грижите за малкия Габриел

Причина да крие половинката си е настъпилото спокойствие между нея и Даниел и безпроблемната грижа, която разделят за своя син Габриел. В началото на годината се появиха слухове, че звездните родители са отново заедно, а повод за това – общата им почивка в Тайланд, където отпразнуваха 29-ия рожден ден на брюнетката и 4-тия на момченцето, което духа свещичките два дни след нея. Преди екзотичния воаяж Александра изрази своята тъга по Даниел в едно от най-откровените си интервюта пред Мариян Станков – Мон Дьо, изтъквайки, че съжалява да разлъката в отношенията, както и за това, че не може да върне времето назад.

Разочарованието било потушено след запознанството на Алекс и мистериозния мъж, за когото знаят само най-близките до нея. Този път силиконката била категорична, че ще опази любовта си, колкото се може по-дълго, вярвайки в клишето, че щастието обича тишината. Усмивката й обаче не може да бъде скрита и това издават много от снимките й, публикувани в социалните мрежи.

Даниел, подобно на нея, упорито крие подробностите в личен план. През последните седмици той е фокусиран върху нови проекти. Изявява като гост-лектор в различни училища.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html