понеделник, 29 април 2024 г.

Мария Бакалова става принцеса

26-годишната актриса ще си партнира със Себастиан Стан

Първата българска актриса с номинация за наградата „Оскар“ Мария Бакалова ще изненада феновете с нов проект. Тя ще озвучава принцеса Илана Ростович в предстоящия анимационен сериал Creature Commandos, част от филмовата вселена на DC, който продуцентът Питър Сафран и сценаристът и режисьор Джеймс Гън подготвят.

Лентата е базирана на комикс, част от издателството, което стои зад Батман, Супермен и Жената чудо. Сюжетът разкрива историята на група чудовища, които биват обединени в общ екип. Действието се развива през Втората световна война, а „бандата“ – предшественик на добре познатия Отряд самоубийци – бива ползвана в битката срещу нацистите. Сред останалите актьори, които към този момент ще озвучават, но в игрален проект със сигурност ще извоюват мястото си, е Франк Грило. Той ще играе Рик Флаг-старши, баща на героя на Джоел Кинаман от филма „Отрядът самоубийци“. Дейвид Харбър ще е Ерик Франкенщайн, Индира Варма ще се превъплъти на Булката на Франкенщайн. Шон Гън ще се завърне като съществото Уийзъл, което киноманите видяха в режисирания от Джеймс Гън филм. Очакваният сериал ще има седем епизода.

Това е вторият път, в който на професионалната арена се срещат Бакалова и Гън. Любопитно е, че тя ще се фокусира и върху реализацията на шпионска комедия, дело на студиото „Парамаунт“, в която ще си партнира със Себастиан Стан. Към момента филмът е на ранен етап.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html