Начало ЛАЙФСТАЙЛ Ерос Рамацоти гушна първо внуче

Ерос Рамацоти гушна първо внуче

Певецът е готов да глези малкия Чезаре

59-годишнсият италиански поп певец Ерос Рамацоти стана дядо за първи път. 26-годишната му дъщеря Аурора Рамацоти роди момченце – Чезаре. Новината, че притежателят на един от най-романтичните гласове на Ботуша ще гушка внуче, стана водеща в страната. Медиите там дори позабравиха за здравословните проблеми на папата, който влезе в болница с инфекция.
Аурора е дъщеря на Ерос от първия му брак с красавицата Мишел Хунцикер – модел, телевизионна водеща и  актриса. Именно 46-годишната „млада баба“ Мишел първа съобщи в социалните медии новината за проплакването на малкия Чезаре. Към съобщението тя публикува и снимка, на която се вижда само юмручето на бебето, което докосва ръката на баща си – топфинансиста Гофредо Черца. От съобщението става ясно, че пеленачето се е родило в клиника в Соренго, Швейцария.
Аурора Рамацоти е блогър, но участва и в музикалните проекти на баща си. Изявява се във филми и като водеща на телевизионни програми. Самият Ерос избягва да говори за личния си живот. Хората, които го познават обаче, твърдят, че той ще глези внучето като истински принц.