понеделник, 29 април 2024 г.

Дилан Чичек Дениз заби колегата си Мерт Язъджъолу

28-годишната звезда на турското кино Дилан Чичек Дениз започна връзка с атрактивния си колега Мерт Язъджъолу, след като преди няколко месеца разтрогна своя годеж с исландския режисьор Тор Сеаверсон.

С бившия си Тор бяха сгодени

От седмица в турската преса циркулират слухове, че чаровните артисти са започнали връзка, след като бяха забелязани в известно заведение. Веднага след това красавицата потвърди, че с Мерт са заедно. „В момента сме на етап, в който се опознаваме“, коментира тя.

Неотдавна Мерт се раздели с дългогодишната си приятелка актрисата Афра Сарачолу. Тогава се спекулираше, че той е сложил край на отношенията си с Афра заради предполагаем романс с екранния й партньор в поредицата „Рибарче“ Мерт Рамазан Демир. Афра и Мерт отрекоха твърденията и подчертаха, че са запазили своето приятелство. Иначе,  както обикновено, се появиха и твърдения, че Тор е проявил ревност към своята половинка заради интимните й сцени с привлекателния й колега Бурак Дениз във филмовата лента за „Нетфликс“ – „Не си отивай“.

Красивата Дилан Чичек, която преди години е била трета на конкурса „Мис Турция“, три години беше гадже на исландеца Тор, и така двамата се бяха превърнали в една от любимите светски двойки. Миналият август обаче обявиха, че са взели решение да отложат планираната си сватба, заради многобройните си професионални ангажименти. Тогава двамата увериха представителите на медиите, че връзката им се развива прекрасно и не са се отказали от желанието си да станат семейство. И когато мнозина очакваха сватба, те обявиха раздяла.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html