петък, 29 март 2024 г.

Гълъб Донев: 12 дни преди изборите ние сме готови, но готови ли са участниците?

В епицентъра на предизборната кампания сме и всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действие. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на редовното заседание на Министерския съвет.

„12 дни преди 2-ри април сме готови за избори. Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни, които предстоят след тях“, попита той.

Сега изглежда лесно, всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти. Волно или неволно ни въвличат в предизборната игра с небивалици и лъжи, каза още премиерът.

„Друго е важно и ще го припомня, защото често се забравя. Последните месеци държавата се управлява от служебно правителство заради неспособността на 48-ото Народно събрание да създаде редовна власт. Това е причината да ни предстоят поредни парламентарни избори. Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват мисъл и за следизборните дни, когато избраните в 49-ото Народно събрание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България“, допълни Донев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html