четвъртък, 28 март 2024 г.

Славена Вътова иска 500 лева за женски уикенд

 

Проблемите със закона на мъжа на Славена Вътова – Юлиян Цолов, по никакъв начин не се отразяват на моделката, която организира женски ритрийт уикенд, пише “Галерия”. „Мис България“ ще учи на здравословно хранене и тренировки дами в известно шато от 17 до 19 март. Цената на престоя за две нощувки в стандартна двойна стая струва 475 лева с храненето и тренировките, а свободните места за желаещите да се докоснат до съветите на „Мис България 2006“ вече са на привършване.

„Славена е готова да сподели един неин уикенд с вас и заедно да се насладите на много забавно женско изживяване. Ще се запознаете отблизо, ще готвите заедно, ще спортувате според нейната програма и ще получите от нея ценни, индивидуални съвети за красота и здраве. Освен това ще се смеете, ще рисувате, ще се любувате на хубаво вино“, пишат организаторите. Менюто е изключително здравословно със смутита и вегетариански ястия, а тези, които хапват месо, ще трябва да си доплатят. Дамите ще практикуват йога, ще медитират и ще правят гимнастиката на Славена. Ангажираните дами с деца могат да присъстват и с наследниците си, като за малките ще бъде подсигурен аниматор и ще има детско меню срещу съответното заплащане. А на тръгване дамите ще получат дебютната книга.

„Хапки щастие“ на Славена за здравословно хранене с персонално послание. Моделката я издаде в края на миналата година и в нея споделя своите рецепти за тънка талия, както и практики за пълноценен начин на живот. „Kaктo всяка жена, аз също минавам през различни периоди, които променят тялото, емоциите и цялостното себеусещане. Търсенето на начин да се чувствам по-добре се превърна в страст към здравословната кухня и спорта. Резултатите ме направиха уверена и ме мотивираха да продължа този начин на живот“, признава Славена, която е решила да превърне това в бизнес. Още повече, че скоро ще трябва да разчита само на своите доходи, за да издържа семейството и двете си дъщери Ема и Анна, защото съпругът й Юлиян Цолов може да влезе в затвора заради измами. 49-годишният бизнесмен получи обвинение от Софийската районна прокуратура и ако бъде признат за виновен по всички тях, може да получи до 15 години зад решетките, както и да конфискуват половината му имущество.

Освен семейния им дом на баровската ул. Оборище“, където цените на големите апартаменти достигат 1 милион лева, Юлиян и Славена притежават още два имота. Единият е в баровската сграда „ММ Уърлд“ на Околовръстното точно срещу резиденция „Бояна“, а другото им жилище е в луксозния затворен комплекс „Флора парк“ в столичния квартал „Манастирски ливади“. Според разследването той е измамил няколко фирми с общо 774 хил. лв. Цолов сключвал договори с тях, за да им направи интернет сайтове. През август 2019 г. заблудил няколко компании, че неговата „Алтегис“ е дъщерно дружество на „Сентека“. Тя е известна фирма, която изработва сайтове за онлайн търговия. Сред клиентите й са големи международни компании.

Така фирмите подписали договори с Цолов за 553 хил. лв. Сайтовете наистина били направени от „Сентека“, но Цолов не ги платил и така ощетил компанията. От януари 2021 г. до април 2022 г. Юлиян измислил нова схема, с която извършил още 5 престъпления, твърди държавното обвинение. Тогава излъгал шефовете на други 5 фирми, че неговата компания ще изработи или поддържа онлайн платформи за продажба на продукти в интернет – услугата, която е възлагал преди на „Сентека“. Цолов е на свобода с мярка за неотклонение „подписка“, но има забрана да напуска страната.

Това е неговият първи сблъсък с правосъдието у нас. Той вече е излежал четиригодишна присъда в САЩ, заради измами на фондовата борса. Оттам идва и прякорът му Българският вълк от Уолстрийт. Финансистът беше арестуван през 2008 г. в Ню Йорк заедно с няколко служители от „Морган Стенли“ и „Креди Суис“ заради предполагаеми афери за над 1 млрд. долара. Той беше пуснат на свобода с електронна проследяваща гривна, но избяга в Испания. След като го арестуваха месеци по-късно в Марбея, той беше  екстрадиран в САЩ. Там българинът призна вината си и сключи сделка с американското правосъдие. Беше осъден на 4 г. затвор, а властите му конфискуваха милиони, както и имоти в Ню Йорк и Маями. След като излежа присъдата си, Цолов се върна в България и няколко месеца по-късно се събра със Славена.

Ожениха се две години по-късно докато манекенката бе бременна с първата им дъщеря Ема, а през 2017-та роди и второто им дете Анна. Раждането на момиченцето не минава по план, защото след като изплаква, малко след това настъпва критична ситуация. „Казаха ни, че в един момент са й отказали сърчицето, дробчето… Беше ужасно трудна ситуация. Какво е да се прибереш вкъщи без детето си. За щастие, тя се оправи. Като ходех при Анна знаех, че ме усеща. Знаех, че е важно да бъда до нея… Има някакви неща, които не мога да си обясня, но и не търси конкретен отговор на всички въпроси.  Някои неща просто или ги приемаш, или не ги приемаш. Родена съм под щастлива звезда, защото имахме силите да преживеем това“, признава Славена. Е, ако сега мъжът й бъде признат за виновен, ще трябва да се пребори с поредното си житейско изпитание и да се грижи сама за дъщерите си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html