четвъртък, 28 март 2024 г.

Задържаха 32-годишен за трафик на хора, ученичка предлагала секс услуги в Пловдив

Районна прокуратура в Пловдив обвини и задържа 32-годишен мъж за трафик на хора. Той е използвал с цел развратни действия две жени – едната на 18 години, която е ученичка в 12 клас, а другата е 28-годишна жена. Това съобщиха от обвинението.

На 19-и март, в ранните часове, в стриптийз клуб в центъра на града е била проведена специализирана полицейска операция по започнато разследване.

На място е бил установен и задържан А.К., който стопанисвал заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки. Последните, след като са били разпитани, са освободени.

Установено е, че А.К. предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работили като танцьорки в клуба. Действията били извършвани в специално пригодени за целта помещения – кабинки в заведението.

При спецоперацията в заведението се е намирала 18-годишната жена.

Извършени са множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността му, извършени са претърсвания и изземвания в гр. Пловдив и гр. София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др.

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Действията по разследването продължават.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html