събота, 20 април 2024 г.

Магазинерка разбива брака на Татяна от „Сървайвър“

С Борислав се разведоха през 2016 г.

Попфолк певицата Татяна, която зрителите виждат в една нова и различна светлина в тазгодишния сезон на приключенското риалити предаване „Сървайвър“, е сложила край на 18-годишния си брак с вече бившия си съпруг Борислав заради изневяра. Интересна подробност е, че той не е кръшнал с колежка на изпълнителката, както се предполагаше в миналото, а с магазинерка от хранителен магазин, пише “Галерия”.

„Семейството е много свято нещо за мен и съм искала да го запазя завинаги“, това споделя пайнерката в свое интервю. Дълги години тя категорично отказва да коментира личния си живот, а причина за това са леките забежки на съпруга й. Решила, че няма нужда да хвали щастливите си отношения пред медиите, Татяна прави пореден компромис – прощава на мъжа си изневяра. Той поглежда настрани много преди разтрогването на брака им през 2016 година. Въпреки лъжите, брюнетката е склонна на компромис, а причина за това е синът им – Атанас. Чашата прелива в една от многото скучни и мълчаливи вечери.

Връзката с Иван бе щастлива, но за кратко

Татяна взима нещата в свои ръце, единствената й молба е обвързана със споделеното им време. Тя изтъква всички минуси, но това, което се оказва проблем е невъзможността те да бъдат заедно – гледайки телевизия, вечеряйки на една маса и пр. Разговорът ескалира, когато бившият й съпруг казва, че това ще се случи при едно условие – ако спре да пее. Разбира се, разговорът прераства в скандал. Това е и моментът, когато Татяна научава, че всичко е продиктувано от трети човек. В момент на ярост тя грабва камерата и прави запис към феновете: „Преди няколко години моят съпруг ми изневери. Като разумен човек прецених, че всеки греши и е редно да простя. Не след дълъг период ми се случи нещо подобно… Научих, че има друг човек до себе си. Това ме огорчи, нарани и разочарова. Чувствам се предадена.”

Всъщност паралелната връзка на Борислав е с магазинерка. Двамата се срещат случайно, намират общ език, а по-късно закачките водят до връзка. Това налага и честите му пътувания, по причина – ангажименти в офиса“.

Татяна се изнася. Бяга от светлините на прожекторите и се появява отново по време на връзката си с известния бизнесмен от Варна Иван Гочев. Същият е имал взимане-даване със Светлана Гущерова, Мария, Моника Валериева… По време на любовта им пред „Галерия“ Татяна издава: „Това за мен е най-голямата сила. Ако един човек може да обича и да дава любов, значи е удовлетворен и реализиран във всяка област на живота си. Разбира се, че понякога е имало и недоразумения, но точно тези леки спънки са ни давали възможността да оценим колко сме си нужни един на друг. Това е моята мисия“.

Има най-силна връзка със сина си Атанас. Това стана ясно и по време на снимките в Доминикана, когато през сълзи тя сподели, че липсата му се усеща… Двамата живеят заедно, Татяна го подкрепя в начинанията. Двамата  могат да бъдат забелязани във фитнес залата, където често посетителите ги мислят за двойка. Атанас пази ревностно своята красива майка от мераклиите.

Миналата година самият той стана обект на медийно внимание, след като в мрежата изтекоха фотоси, с хумористична цел, на които Наско позира заедно с друго момче – същото се е навело към интимните му части, а акцент в кадъра е отворената му уста. По-късно стана ясно, че това са спомени от пиянска вечер, на които момчетата са се разлигавили повече от обикновено.

По отношение на формата – Наско е категоричен, че майка му ще стигне до финал. Преди заминаването си към Карибско море Татяна е спазвала строг хранителен и тренировъчен режим, упражнения с тежести практикувала пет пъти в седмицата, като през уикенда разпускала с разходки край Витоша. На екран сред близките й хора са бившият футболист Благой Георгиев и ММА боеца Георги Валентинов. Нейн враг, към този момент на играта, е кулинарното гуро Божана Кацарова.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html