сряда, 24 април 2024 г.

Кирил Петков: След изборите ще има редовен кабинет, който ще започне да решава проблемите на хората

След изборите ще имаме редовно правителство, което ще започне да решава реалните проблеми на хората, коментира на пресконференция в Пловдив Кирил Петков от КП „Продължаваме промяната – Демократична България“. Той посочи, че сред основните приоритети на коалицията, в която участват осем партии и 77 граждански организации, са малките и средните фирми, „без чието производство няма как в България да има нормални цени на продуктите“, предаде БТА.

По повод твърденията, че страната е пред фалит, Асен Василев коментира, че реалният дефицит ще е ясен след събирането на ДДС в страната, а прогнозата им е, че мерки няма да бъдат необходими.

Основната ни задача е да възстановим парламентарната република, защото се превърнахме в държава на изтеклите мандати, каза Атанас Атанасов от „Демократична България“.

Участие в пресконференцията взеха Добромира Костова и Владислав Панев от ПП „Зелено движение“, Петя Ставрева от ПП „Обединени земеделци“ и водачите на листите за 16 и 17 МИР – Никола Минчев и Росен Костурков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html