петък, 19 април 2024 г.

Скарлет Йохансон се влюбва в продуцент

38-годишната актриса ще бъде звездата в продукцията

Скарлет Йохансон ще изненада приятелите на изкуството, влизайки в актьорския състав и то с главна роля в най-скъпата романтична комедия в историята на Холивуд – „Paris Paramount“.

Зрителите ще имат възможността да видят 38-годишната актриса в обувките на сценарист-режисьор, която се влюбва в продуцент. За съжаление двамата се разделят, а по-късно съдбата ги събира за реализацията на високобюджетен филм.

Режисьор на проекта ще бъде Нанси Мейерс, която отбеляза дълга пауза в творчески план – от 2015 г. насам. Според световните агенции тя ще разкаже част от своята лична история, тъй като в действителния живот Майерс се омъжва за продуцента Чарлз Шиърър, с когото прави редица успешни филми, включително „Private Benjamin“ от 1980 г., който донася на нея и Шиърър номинация за „Оскар“ за сценарий. Участие ще отбележи и Пенелопе Крус, по мнение на киноманите – нищо чудно тя да заблести една идея повече от Йохансон.

По отношение на цифрите, очаква се „Нетфликс“, който дълго време отчиташе загуби във финансов план да отпусне главозамайващия бюджет от 130 до 150 млн. долара. Любопитна подробност е, че посочването на висока цена за филм не е нещо ново за създателката му, тя има склонност да възвръща парите, които студията харчат. Започвайки от далечната 2000 г., филмите на Мейърс „Какво искат жените“, „Ваканцията“ и „Не е лесно“ имат бюджети между 70 и 85 млн. долара.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html