11.8 C
София
неделя, 2 април 2023 г.

43-годишна жена от 19 години не плащала сметки за вода

43-годишна самотна майка от Варна от 19 години не е плащала сметките си за вода. Тя вече дължи близо 17 000 лева и твърди, че няма възможност да си покрие разходите, тъй като е социално слаба, съобщи Нова телевизия.
Тя живее в общинско жилище в район „Младост”. Общината е издала заповед за извеждането ѝ от апартамента. Въпреки нея и делата, които загубила, майката отказва да напусне дома си. Тя живее там от 1983 година. Тогава била настанена в апартамента с родителите си, баба си и двете ѝ сестри.
„Изключително трудно живеем със социална помощ от 263 лв. на месец”, споделя самотната майка. Разказва, че се грижила за болния си баща и 14-годишното си дете.
Кметът на варненския район „Младост“ Христо Христов обясни, че сметките, които наемателката трупа, се плащат от общината.
Нейната версия обаче е друга: „Апартаментът е обещан на някого – казвам го директно. Господин Христов раздава апартаменти на бизнесмени в кв. „Младост”, твърди жената. От районното кметство категорично отхвърлиха обвиненията.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html