петък, 29 март 2024 г.

Жената на Борис Солтарийски избяга в Америка

С Аделина

Жената на певеца Борис Солтарийски – Аделина, избяга в Маями и от няколко месеца не се е прибирала в родината си, пише “Галерия”. Тя пропусна и 41-вия рожден ден на мъжа си на 26 февруари, който отпразнува личния си празник с балерините от „Магаданс“ и колегите си от „Ку-ку бенд“. Липсата на Аделина още повече разгорещи слуховете за раздяла между двамата.

Потвърждение за разлъката е и това, че сексапилната брюнетка е изтрила всички общи снимки с Борис, не го поздрави и за рождения ден. Вместо това публикува всекидневно фотоси от слънчева Флорида, на които се забавлява с приятелки, а на някои снимки позира и с дъщеря им Ема. Какво обаче прави отвъд океана, не става ясно. Тя оттам развива и модната си марка, която има своите почитатели заради актуалните кройки и сравнително изгодните цени на дрехите. Тя предлага блузи по 35 лева, дънки по 55 и рокли по 65 лв.

Аделина и Борис се запознават покрай участието й във формата в „Шоуто на Слави“ – „Умна и красива“.  Още с появата си Аделина привлича вниманието на целия екип към себе си. Тогава е на 24 г. От Русе е и след завършването на средното си образование заминава за София, за да учи рекламен мениджмънт в Нов български университет. Самият Трифонов сравнява идването в студиото единствено с това на модела Виктория Силвстед, обяснявайки, че е очарован от красотата й. И няма как иначе, след като Ади също е модел и е участвала в много рекламни кампании, сред които и на бельо. Въпреки че стигна до финала, тя остава на второ място след Валерия Цимбал.

С това обаче участието й в шоуто не приключва, а тъкмо обратното – започна работа в него, като доста години отговоря за гостите в предаването. Назначаването й тогава кара жълтите вестници да пишат, че е слабост на Слави Трифонов и двамата имат връзка. Истината обаче се оказва друга. Аделина наистина заформя любовна история с човек от екипа, но това е Борис Солтарийски. Нещата помежду им не се случват веднага. Близки до певеца разказват, че по онова време той е имал друга приятелка. Впоследствие се разделят и нещата между тях се развиват постепенно. Виждат се на работа всеки ден, а скоро невинните им приятелски закачки прерастват в буйна любов. Само година по-късно те вдигат скромна сватба, на която бременната Аделина се венчава за Борис и обещава да го обича вечно. Дъщеря им Ема се появява само няколко месеца по-късно. Момиченцето е много музикално и дори вече пее заедно с татко си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html