вторник, 23 април 2024 г.

Бойко Борисов в Монтана: За 2 години ви заробиха, скоро път няма да видите

Защо не обикалят сред хората, защо нямат зали от ПП, защото имат тактика. Вместо да говорят по програмата си, те изхарчиха цялата си енергия по някакъв красив и обаятелен човек – Шишков, това е тактиката на намесата на служебното правителство в изборите и то безплатно, всеки ден. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Монтана, предаде БГНЕС.

Защо им е на ПП-тата да участват в кампания, те си имат Шишков, Демерджиев. А енергийният, икономическият, тези, които изваждаха далаверите им от 10-15 дена очите не им се видяха. В Чирен теглят газ на 300 лева в момента при положение, че на пазара е 100. Това е далаверата на предизборната кампания, Шишков с поредно безплатно участие.

Хората ще ги питат защо хлябът е скъп, защо олиото, затова те не се показват. Те си имат медийни бухалки, имат си служебни министри – бухалки. Асен Василев всеки ден обясняваше колко близки сме станали с Радев, сега къде е Василев? Тогава медиите ме питаха вие чувате ли се с Радев, виждате ли се, така каза Асен Василев.

За 2 години ви заробиха и колкото да искам да вложа оптимизъм, скоро тунел няма да видите, ни път, подчерта Борисов.

Сега може да видим, че в бюджета ги няма парите, че дефицитът е 7%, че спадът на БВП води до рецесия и до консервативни мерки, което значи затягане на колана. ПП-тата не могат това да го говорят, те говорят, вдигаме пенсиите, увеличаваме доходите и ще строим. И техният Нанков каквото можа да свърши – свърши и си драсна, няма го, и в листите го няма. Дано Бог ни прати прозрение, трябва единство на нацията, ние в момента се мразим и това не е добре, подчерта Борисов. Ние сме показвали, правили сме и пак ще направим. Състоянието на държавата е тежко, след 2 април трудно ще тръгнем напред, но и ако сега не тръгнем, говорят за местни избори, дотогава общините ще фалират, посочи още Борисов. Защо им е бюджет, не ги интересува, те не знаят, че държавният бюджет е обвързан с общинските, коментира още Борисов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html