събота, 20 април 2024 г.

Лейля от „Листопад“ отпразнува първата годишнина от брака си

Младоженците в най-щастливия си ден

Една от най-обичаните турски актриси Гьокче Бахадър, позната най-вече с ролите си на Лейля от „Листопад“ и на д-р Оя от „Малки убийства“, даде обширно интервю за последния брой на турското издание на списание „Мари Клер“. Тя сподели любопитни подробности за отношенията си с музиканта Емир Ерсой, с когото наскоро отбелязаха първата годишнина от сватбата си.

Гьокче разказа, че съвместният им живот протича прекрасно и двамата са много щастливи заедно. Тя е убедена, че най-важната съставка за успешния брачен съюз е любовта, но разбира се, партньорите трябва да постигнат и баланс между индивидуалните и общите си интереси. С Емир работят усилено и имат много натоварени графици. Поради тази причина те непрекъснато си липсват, което пък допринасяло много за постоянния им копнеж един към друг. Двамата уважават професиите си, което също има ключова роля за хармоничното им партньорство. Ослепителната актриса признава, че след като е навършила 40 години, е станала много по-спокойна и улегнала. От 20 години работи в киноиндустрията и никога не успява да отдели достатъчно време за себе си.

Тя разкрива също и че бракът й с Емир не е случайност, тъй като винаги е обожавала музиката и е имала мечти да се развива и в тази област на изкуството. Любовта между Гьокче и Емир пламва, докато двамата работят заедно по музикалния албум на актрисата „Всичко ли е твое?“. Бракът им е втори за Гьокче, която през 2011 г. се омъжи за своя колега Али Сунал, но само шест месеца по-късно двойката се разведе. На пищното сватбено тържество на актрисата и певеца Емир Ерсой присъстваха над 200 гости, сред които и много популярни лица от турския шоубизнес. Двойката публикува много снимки от щастливото събитие, което се проведе в град Алачатъ край Измир. Тогава Гьокче смени две булчински рокли, за които се твърдеше, че е пръснала 85 хиляди долара. Ден преди церемонията Емир спази традицията да поиска своята любима официално от родителите й. Двамата размениха пръстените си в тесен семеен кръг. Турските медии отбелязват, че младоженците са отменили планирания си меден месец заради работните ангажименти на Гьокче, която изпълнява главна роля в телевизионната поредица „Всичко за брака“.

През ноември Гьокче Бахадър се появи на голям екран в любопитна продукция, която предизвика интереса на зрителите и кинокритиците в родината й. Там тя партнира на прочутия турски певец Гьокхан Йозоуз, който е вокалист на една от най-значимите групи в историята на турската рок музика – „Атхена“. В лентата, озаглавена „По моя път“, известният изпълнител игра самия себе си. Гьокче Бахадър се превъплъти в образа на любимата на музиканта – Зейнеп.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html