сряда, 24 април 2024 г.

Ханде Ерчел и Бурак Дениз отново заедно

Двамата се снимаха в „Любовта не разбира от думи“, донесъл им редица награди

До дни в Турция се очаква да започнат снимките на нова романтична поредица със заглавие „Двама непознати“. Главните роли в нея са поверени на обичаните артисти Бурак Дениз и Ханде Ерчел – екранно дуо, чиято магнетична химия през 2016 г. завладя сърцата на зрителите чрез образите на Хаят и Мурат в романтичната комедия „Любовта не разбира от думи“. В последните 2 години Ханде неизменно заема първо място във всички класации за най-красива турска актриса.

Седем години по-късно още по-опитни и много по-популярни Бурак и Ханде се впускат в ново общо професионално предизвикателство, което вече е една от най-обсъжданите теми от почитателите на турски поредици в социалните мрежи.

На режисьорския стол застава талантливата Неслихан Йесилюрт, прочула се с работата си по хитовите сериали „Мрежа от лъжи“ и „Опасно изкушение“. Опитният актьор Джем Давран е ангажиран с ключовата роля на бащата на главния герой.  Подробностите за сюжета обаче за момента остават в тайна.

Преди да се срещнат отново на снимачната площадка, Бурак и Ханде обединиха усилия за подпомагане на пострадалите от разрушителните земетресения в Турция. Двамата направиха съвместно видео обръщение, в което призоваха за повече помощи за засегнатите от природната стихия райони.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html