събота, 20 април 2024 г.

Валери Божинов върти имоти в чужбина

Спортистът ще получи милиони

Футболистът и легендарен сваляч Валери Божинов върти сериозен бизнес зад граница. 37-годишният спортист се издържа от жилища, които отдава под наем, а най-тлъста сума прибира от ултралуксозен апартамент, намиращ се в съседство с дома на най-добрия тенисист в света Новак Джокович в Сърбия.

„Валери често се прави на шут и хората го иронизират в социалните мрежи, истината е, че много от главозамайващите си заплати той спести, а по-късно инвестира в имоти. Ако пожелае може и да не работи, а спокойно да се издържа от наемите, които получава“, коментира близък на Божинов, цитиран от в. „Галерия“. В начинанието срещна огромна подкрепа от вече бившата си приятелка Биляна Дол. Дъртото коте, както я наричаха в родния хайлайф, всъщност е една от „виновниците“ за успеха на футболиста. По време на връзката, Валери купува три огромни апартамента в Белград. Единият в действителност е много близо до сръбския тенисист. В началото нашенецът възнамерява да живее там, тъй като стандартът е висок, но в последствие решава, че е по-удачно да го даде на наемодатели, докато избие част от инвестицията. Пред приятели издава, че става дума за петзвезден комплекс, от който ще се сдобие с милиони.

Живее на няколко крачки от великия тенисист

Според източници, той има имоти и в България. Някои от тях се използват за живеете, а други са предназначени за офиси и магазини. „Може да се каже, че съм млад рентиер“, казва синият любимец в миналото, загатвайки за начинанието си.

Доста от изкараните пари Божинов не прахосва по скъпи дрехи, аксесоари или екзотични почивки. За разлика от бившата си жена и майка на дъщеря му – Николета Лозанова, той не демонстрира богатството си. Други твърдят, че е в пъти по-богат от сегашния й партньор Николай Михайлов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html