понеделник, 29 април 2024 г.

Сера Кутлубей екранизира романа си

Макар и на 28 години, актрисата вече има издадена книга

Чаровната Сера Кутлубей, която у нас сме наблюдавали в хитовите поредици „Безмилостен град“ и „Вятърничав“, обяви пред представители на турските медии, че работи усърдно върху екранизирането на романа си „Падането на Плутон“.

Наскоро успешната актриса, която всички познават като Джемре от „Безмилостен град“, бе забелязана в елитния истанбулски квартал „Етилер“ и сподели пред журналистите, че дебютната й книга ще бъде адаптирана във филмова лента.

Неотдавна в свое интервю талантливата Кутлубей разкри, че интересът й към литературата датира още от най-ранна възраст и винаги е мечтала да се развива в тази област.

Тя се научава да чете много рано и писането винаги е присъствало в живота й. Дълги години тя си води дневник и дори има свои собствени рубрики в детски списания.

Доскоро красавицата изпълняваше една от главните роли в драматична поредица „Доброта“, в която партнира на опитните си колеги Исмаил Демирджи и Хатидже Шендил. Сера влезе в противоречивия образ на жена, която започва връзка със съпруга на най-добрата си приятелка, и получи високи оценки за представянето си в сериала. Когато играеше доскоро в „Безмилостен град“, тя непрекъснато бе спрягана за гадже на екранния й партньор Беркер Гювен, който изигра ролята на Недим и неговият герой дълго време се бори да спечели сърцето на красивата Джемре.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html