Начало ЛАЙФСТАЙЛ Васил Драганов звънял по десет пъти на ден от ревност

Васил Драганов звънял по десет пъти на ден от ревност

 

Според обвиненията Васил Драганов системно тормозел бившата си

Скандалът между актьора Васил Драганов и жена му Андреа се разраства със страшна сила, пише “Галерия”.  Звездата от „Комиците“ и сериала „Столичани в повече“ хвърли бомба в национален ефир с разкритието, че бившата му го е изоставила с двете им деца и в момента е „бременна от квартален кебапчия“. Драганов се оплака още, че Андреа е подала жалба, че е упражнил насилие върху нея. „Стигна се до съд, сестра й беше основен свидетел, но тя не е присъствала на никаква подобна случка. Затова след 6 месеца ходене по мъките съдът ме оправда и реши децата да останат при мен“, повдига завесата над семейната война екранният Радко Чеканов от „Столичани в повече“.

Семейството в щастливите си дни с двете им деца Любов и Давид

Бившата вече госпожа Драганова не му остана длъжна. С дълъг пост в социалната мрежа тя представи своята гледна точка. Андреа твърди, че е физически и психически малтретирана в продължение на години. „Премълчавах всичко от любов към децата си и към съпруга, който на моменти „превърташе“ и ставаше друг човек, когото не можех да позная. Повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни“, разкрива още тя. По думите й тя била принудена да напусне семейното жилище, а децата били скрити от Васил и тя не ги видяла повече от година. „В мъчителните месеци, които последваха, докато аз се разкъсвах вътрешно и правех всичко, за да ги видя, те бяха обект на непрекъсната манипулация, че съм ги изоставила, защото не съм добра и не ги обичам. Лъжи!. Моля се само Любов и Давид, с които отново имам връзка отскоро, някой ден да разберат мотивите ми да говоря днес и ще ми простят за това, че разказах семейните ни тайни“, обяснява Андреа.

Зад журналистката й застанаха и колегите й от сайта tribune.bg. В материал по темата Наталия Габарева подробно описва ада, в който се е озовала Драганова. Според нея Васил звънял на жена си по десет пъти на ден от ревност. „Тя започна да пуска камерата, да показва къде е и с кого е – за да докаже, че е в редакцията. После започна да плаче – все по-често и по-често. Един ден телефоните й изчезнаха – и личният, и служебният. Страшно засрамена ми се обади от телефона на детето, че мъжът й ги взел и отишъл да играе представление в провинцията. Усещах колко е унизена да ми признае, но той я беше оставил без опции да комуникира и работи. Една сутрин се събудихме и осъзнахме, че „Андреа“ е писала неграмотни цинизми под публикации на политици в социалните мрежи. Разбира се, нямаше как да е Андреа – тя няма подобни думи в своя речник. Въпреки това започна да трие, да се самоунижава и да се извинява, само и само да не признае това, което всички разбрахме – че друг човек беше взел за пореден път телефона й с цел да я злепостави и изложи“, пише още Наталия Габарева.

Приятелки на бившата жена на актьора също споделиха, че всички думи на Васил са долна лъжа. „Той е насилник и само защото е добър актьор никой дори и не подозира какво чудовище е. Да баща е, но след всичко което ти причини, той не заслужава и това прозвище. Отвратена съм от всичко това“, пише нейната приятелка Емиля Брадфорд.