Начало ЛАЙФСТАЙЛ ММА шампионът Георги Валентинов прави боен клуб

ММА шампионът Георги Валентинов прави боен клуб

ММА боецът Георги Валентинов стяга куфарите за Карибите, където ще се реализира седмия сезон на приключенското риалити предаване, излъчвано в ефира на Би Ти Ви – „Сървайвър“. Седмици преди старта на снимките, шампионът се е фокусирал върху подготовката си, като за режима му се грижат едни от най-добрите и доказали се във времето треньори.

Атрактивният и успешен атлет, който е участвал и побеждавал в редица български и чуждестранни турнири, възнамерява да си тръгне от шоуто последен. До триумфа обаче не смята да влиза в заговори и коалиции. Това издават негови приятели, следящи изкъсо ходовете му до отпътуването, пише “Галерия”.

С Благой Георгиев бяха неразделни, преди да се намеси Златка Райкова

В хайлайф средите спортистът е прочут с любовните си авантюри, а кулминационен момент в това отношение е предложението за брак и скоростно разпадналият се годеж с плеймейтката Златка Райкова. Двамата имаха дълга връзка, изпълнена както с щастлива моменти, така и с предизвикателства, които неведнъж разклащаха добрия тон помежду им. Двамата се запознават преди близо десет години. Той е очарован от визията на красавицата, а тя – от мечтата му да се реализира зад граница, налагайки се като един от най-добрите ММА състезатели у нас. Връзката между боец и плеймейтка веднага провокира контрастни коментари, двойката попада под светлините на прожекторите и така интересът й към двамата нараства. С по-слаби ангели се оказва блондинката от Пазарджик. Историята помни куп обвинения за изневери, които ту събираха влюбените, ту ги разделяха. Усетил, че отношенията им се разпадат, Георги решава да действа – пада на коляно пред русокоската на сцената на музикалния формат „Като две капки вода“. Аплодирана от близките си приятели, семейство и разбира се, от почетното жури, тя казва „да“. А по-късно пред приятели разкрива, че не е имала друг избор. По-късно вкарва в леглото си Благой Георгиев – Джизъса. С тази стъпка къса окончателно приятелската дружба на мъжете. Показната им връзка кара Жоро, както го наричат в семейството, да се изправи в словесна битка и с двама им, наричайки Благо „смешник“, а Златка – с думи, които трудно се преглъщат от жена.

За да демонстрира, че след разлъката животът му е потръгнал нагоре – хваща следваща красавица, купува си нов апартамент в столицата, обзавежда го по последен писък на модата и споделя поредица от снимки на новия си бляскав живот. За съжаление и тази връзка се оказва токсична.

Привърженик на правилото, че е по-добре да си сам, отколкото зле придружен, Жоро се впуска в кратки забежки, но нищо сериозно. Трупа слава на лошо момче, известно е, че е привърженик на футболната агитка на „Левски“. Бил е в не малко свади, като слуховете гласят, че е участвал както в леки спречквания, така и в жестоки побои. Доказателства за това обаче липсват, а самият Валентинов не коментира негативните мълви.

Поставя фокус единствено върху кариерата си на ММА боец. Казва „да“ на екипа на приключенското риалити, за да допринесе за популярността си. Както и за да докаже, че е мъжкар, изправяйки се очи в очи с Благой, с когото за съжаление ще трябва да си партнира.

Иска голямата награда, като целта му е да инвестира парите в своя спортна школа. Това е една от детските му мечти, когато се заражда любовта към спорта въобще. Ако не успее да стигне до финалните битки, то със сигурност ще си подпомогне с дадения хонорар.

Очаква се Валентинов, както и останалият звезден състав, сред които известният актьор Филип Буков, кулинарното гуру Божана Кацарова, актрисата Снежана Макавеева, влогърът Стефан Попов – Чефо, да се отправят към Карибско море през средата на месец февруари. За първи път формата ще заложи на скъсен времеви интервал от заснемане и излъчване, като целта е зрителите да изберат своя фаворит, отвеждайки го до голямата награда на стойност 100 хил. лева.