вторник, 23 април 2024 г.

Хонорарът на Галена удари 10 хил. лв.

Звездата е абсолютен фаворит

Певицата Галена, която от дълги години е една от най-скъпоплатените звезди на музикалната сцена, затвърди първото място с нов хонорар – близо 10 000 лева. През последните шест месеца 37-годишната изпълнителка е абсолютен фаворит за участия по клубовете. Това е една от причините парите, които прибира за 2-3 часа живо пеене, главозамайващо да скочат нагоре, пише “Галерия”.

С Иво Стоянов са интересен тандем

Друга важна подробност е компанията, която има на сцена – за разлика от повечето си колежки, които залагат на балет, Галена сама прави шоуто си, а от седмици насам тя е във вихъра заедно с ексцентричния Иво Стоянов – Тик-Ток звезда, следван от повече от 15 000 души и генерирал над 300 000 лайка в платформата. “Обожавам да танцувам с нея”, пише инфлуенсърът под общо видео. Разбира се, на кадрите той е в целия си блясък – шарен клин, бяла риза със завършек от яркозелени пера, лилави обеци и бяло-златисти кецове.

Мнозина от последователите му споделиха, че Галена не е първата откривателка на трика за слава, използвайки популярен човек в младежкото приложение. Пряката й конкуренция Преслава също пее с фен и то не кой да е, а популярната Петя, която разби родните класации за гледаемост. „Пете, Пете, ти стана по-известна от мен“, шегува се брюнетката, която за разлика от Галена дава микрофона си. От дни насам това прави и Галин – той използва скандалната Рашия, която преди години имаше пряк конфликт с Митко Димитров – Пайнера, заплашил, че ще я съди.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html