четвъртък, 28 март 2024 г.

Опашка за билети за постановката на Джон Малкович, почти се разпродадоха

Снимка: БНР

Дълги опашки се извиха пред Народния театър днес, а билетите за спектакъла с холивудската звезда Джон Малкович привършват, предаде БНР.

Ценните хартийки са на цена от 40 до 400 лева за ВИП местата и само след два часа в продажба почти свършиха. . Холивудският актьор ще играе на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ в три поредни вечери в средата на следващия месец.

Точно в 12 на обяд на касите и в сайта на Народния театър, както и в мрежата на Eventim бяха пуснати билетите за спектакъла „В самотата на памуковите полета“, а обявените цени – в диапазон от 50 до 400 лв., разделени в 8 категории. В момента има само от най-скъпите билети за 350 и 400. Пред театъра се извиха две опашки и пред двете каси. Най-нетърпеливите дойдоха в 10 и половина. Ето какво заявиха те пред националното радио.

„Очаквахме, че може да има доста голяма опашка и за това предвидихме да дойдем по-рано. Много харесвам Джон Малкович, пък и определено искам да видя нещо по-различно на нашата сцена“, заяви един от феновете.

„Тук съм заради самия актьор. Цялото семейство сме големи фенове на Джон Малкович. Ще си купя от най-евтините билети от 50 лева“, каза друг гражданин

„Бюджетът ми е минимален, тъй като съм пенсионер, така, че  възможно най-изгодното за мен“, заяви възрастен господин.

Джон Малкович ще излезе на сцената на Народния театър заедно с литовската актриса Ингеборга Дапкунайте в три поредни вечери – 16, 17 и 18 февруари. Пиесата „В самотата на памуковите полета“ е режисирана от Тимофей Кулябин, който през декември постави „Нора“ отново в Народния театър. Представленията ще бъдат на английски език, а български субтитри ще се излъчват на специални монитори.

Малкович е познат на публиката с постановките си на Бродуей и киноролите. Има 2 номинации за „Оскар“, получавал е американската телевизионна награда „Еми“ и три отличия „Златен глобус“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html