петък, 29 март 2024 г.

Меси се отказа от подновяване на договора си с ПСЖ

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС

Капитанът на световния шампион Аржентина Лионел Меси промени плановете си и вече не иска да подпише нов договор с френския шампион, като настоящият му контракт приключва на 30 юни. Това твърди испанският журналист Жерар Ромеро, който е цитиран от вестник „Марка“. „Към днешна дата решението на Лео Меси е да не подновява договора си с ПСЖ и да не остане в Париж“, казва испанецът.

„Победата на Световното първенство в Катар е променила мнението на аржентинеца, който вече има други планове за близкото си бъдеще“, твърди още Ромеро.

След спечелването на световната титла той вече няма достатъчна мотивация да печели трофей с ПСЖ, пък било то и титлата от Шампионската лига. Заговори се, че е възможно Меси да се завърне в Барселона през лятото, за да стане това обаче той трябва да се откаже от голяма част от заплатата си заради финансовите правила при каталунците. Другите клубове, които за заинтересовани от негов трансфер, са американският Интер Маями, Нюуелс Олд Бойс в родната му Аржентина и саудитския Ал-Хилал, който е съперник на Ал-Насър, където играе Кристиано Роналдо.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html