понеделник, 29 април 2024 г.

Почина 10-годишното момиче, блъснато от кола на бул. „Константин Величков“

Детето е починало в „Пирогов“

Починало е 10-годишното момиченце, което бе блъснато от автомобил в София на 12 януари, докато пресича бул. „Константин Величков“. Това научи Anteni.info от свои отлично информирани източници. Странно защо новината се крие и не бе обявена никъде, но от „Пирогов“ потвърдиха информацията пред човек на Anteni.info и в. „Галерия“. Днес е погребението на детето, казаха нашите източници, които познават почерненото семейство. Хлапето имало и двама братя, които са по-големи от него.

10-годишното момиче беше в много тежко състояние в реанимацията на „Пирогов“. Инцидентът станал около 19:00 ч. на 12 януари на столичния булевард „Константин Величков”. Детето е минавало между автомобилите, а неговите близки потвърдили, че не е пресичало на пешеходна пъттека. На мястото на инцидента се събраха роднини на момичето и възникна напрежение, появиха се и много полицаи, но до инциденти не се стигна.

Линейката пристига бързо, само за 6 минути и детето е настанено в шокова зала на най-голямата спешна болница у нас, но в тежко състояние. Въпреки усилията на лекарите, няколко дни по-късно се стига до фаталния изход.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html