понеделник, 29 април 2024 г.

Бивш руски национал шокира с изказване, че Русия е играла в уредени мачове на Мондиал 2018

Бившият руски национал Андрей Канчелскис, който игра за Манчестър Юнайтед, Евертън, Фиорентина, Манчестър Сити и Глазгоу Рейнджърс, шокира света с твърдението, че Мондиал 2018 е бил уреден. В интервю за „Мех ТВ“ той обвини хората от руския организационен комитет, че са най-вече мача Русия – Испания, който беше изненадата на турнира. „Сборная“ беше елиминиран от Хърватия на четвъртфиналите след дузпи.

„Играхме у дома и бяхме влачени за ушите като Южна Корея през 2002 г. Освен това срещу кого играехме? С Уругвай, който ни унищожи, а след това срещу Испания всичко беше много странно. Вярвайте във времето – септичната яма ще прелее! Чудили ли сте се защо селекционерът на Испания си тръгна? И на негово място поставиха Фернандо Йеро, който след това, независимо от резултата, продължи да работи във федерацията. Повярвайте ми, има много информация, която все още не е излязла наяве“, каза Канчелскис.

Бившият футболист подчертава, че още от жребия до мачовете е било уговорено предварително всичко на най-високо ниво.

„Испания не игра футбол с нас. Те просто безсмислено търкаляха топката по терена. Играл съм футбол и знам за какво става дума. Плюс това дори не се опитахме да отвърнем на удара в последния кръг срещу Уругвай. Просто искахме мача с Испания, защото знаехме какво предстои. Кралят на Испания дойде при нас и тогава беше сключено специално споразумение. Сега не мога да говоря за подробности, но след време те ще излязат наяве“, добави екснационалът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html