понеделник, 29 април 2024 г.

Брус Уилис ще гушка първо внуче

Брус Уилис през последните години страда от афазия – състояние, при което речта е засегната или напълно липсва. По Коледа звездата от „Умирай трудно“ и бившата му съпруга Деми Мур научиха благата вест, че ще се станат дядо и баба за първи път. Дъщеря им Румър Уилис, на 34 години, сподели в социалните мрежи, че е бременна и очаква първата си рожба от съпруга си Дерек Томас. Щастливата новина беше обявена чрез серия от черно-бели снимки, на които се вижда вълнението на бъдещия татко. На една от тях Томас е увил ръце около наедрялото коремче на съпругата си, а на следващата го целува нежно. На третата снимка Румър е застанала до прозореца вкъщи, а Дерек я е снимал през няколко орхидеи.

Описанието към колекцията от снимки беше само една емотиконка на растящо цвете, но това беше напълно достатъчно за феновете, семейството и приятелите на двойката. Сестрата на Румър – Скаут Уилис, написа в коментарите: „Плача“.

Бившите съпрузи Брус Уилис и Деми Мур ще могат да дочакат и други внуци. Те имат още 28-годишна дъщеря Талюла и 31-годишната Скаут. 67-годишният актьор е баща и на 8-годишната Евелин и 10-годишната Мейбъл, които споделя със сегашната си съпруга Ема Уилис.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html