понеделник, 29 април 2024 г.

Дмитрий Медведев прогнозира: Мъск става президент, Тексас и Калифорния – отделни държави, ЕС се разпада

Няколко дни преди настъпването на Новата година заместник председателят на Съвета за безопасност на Русия Дмитрий Медведев публикува в Туитър своите предсказания за 2023 година. Разпад на Европейския съюз, създаване на Четвъртия райх и Илон Мъск като президент са само част от прогнозите му.

„Цената на петрола ще се покачи до 150 долара за барел, а цената на газа ще достигне 5000 долара за 1000 кубически метра. Великобритания отново ще се присъедини към Европейския съюз. ЕС ще се разпадне след присъединяването на Обединеното кралство, а еврото ще излезе от употреба в Европейския съюз“, пише още Медведев.

„Полша и Унгария ще окупират западните региони на бивша Украйна. Ще бъде създаден Четвъртият райх, който ще включва територията на Германия и нейните сателити: Полша, Прибалтийските държави, Чехия, Словакия и други. Ще избухне война между Франция и Четвъртия райх.“

„В САЩ ще избухне гражданска война, в резултат от която президент ще стане Илон Мъск. Калифорния и Тексас ще станат отделни държави“, предсказа той. Мъск не се забави с отговор на това предположение. „Епична тема. Припомнете ми за това след една година“, коментира американският милиардер.

Според Мъск това са „най-абсурдните прогнози, които някога съм чувал, като в същото време показват удивителна липса на информираност за напредъка на изкуствения интелект и устойчивата енергия“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html