Начало ЛАЙФСТАЙЛ Бившата пиарка на „Промяната“ Диана Дамянова отвори мекичарница

Бившата пиарка на „Промяната“ Диана Дамянова отвори мекичарница

Бившата пиарка на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова стана бизнес дама. Предприемчивата дама откри ново заведение в столичния квартал „Гео Милев“. В група във Фейсбук „Гео Милев, Редута и Слатина“ тя написа: „Мекица и кафе“ днес вече отвори на паркинга на Скай сити мол. Търсим си колеги! Пишете на лични, моля“.

Съкварталците веднага изразиха желание да се включат в екипа й, а други членове на групата написаха, че чакат с нетърпение да опитат продукцията. Заведението приема клиенти от 1 декември

По-рано Дамянова пусна съобщение в същата група: „Мекица и кафе“ открива ново заведение в „Гео Милев“. Набираме персонал – пълни осигуровки, твърдо заплащане плюс процент от оборота, бонуси и бакшиши. За допълнителна информация пишете на лични“.

През ноември тя използва и друга група – „Кв. Гео Милев“, за да обяви старта на новото заведение. Тогава съкварталците се шегуваха с цените на мекиците, които били доста високи, а един от тях написа: „Вместо мекица и кафе отворете бира и шкембе – повече ще върви в квартала“. Заведението й има клон и в Пловдив и на столичния булевард „Граф Игнатиев“. По време на нескончаемите ремонти по него Диана Дамянова беше инициатор на колективен иск от собствениците на търговски обекти в разкопания участък срещу общината за пропуснати ползи.

Дамянова е сред най-известните експерти по връзки с обществеността у нас. Доскоро тя се занимаваше усърдно с пиара на „Продължаваме промяната“, но се отказа. Тя е била и медиен съветник на собственика на „Лукойл“ Валентин Златев.