четвъртък, 18 април 2024 г.

Цеца Величкович развя българския флаг

Кралицата на балканската музика Цеца Величкович направи грандиозно шоу пред 15 000 души. Снощи тя напълни зала „Арена Армеец“ и зарадва българската си публика с едни от най-големите хитове, сред които „Lepi grome moi“, „Kukavica“, „Zabranjeni grad“, „Gore od ljubavi“, „Pile“, „Beograd“, а препълнената зала пя заедно със своята любимка. Трябва да се спомене и присъствието на сцената на сръбската банда „MEGA BAND”.

Впечатление направи, че изпълнителката на „Трепни“ не смени нито веднъж тоалета си.

Оказа се, че рожден ден има сестрата на Цеца, която бе в залата и гледа концерта от първия ред. Балканската кралица бе подготвила специално видео, с което да покаже любовта си към Лидия. Цеца Величкович не сдържа сълзите си на сцената на една от най-емоционалните за нея песни – „Pile”, която посвети на своя любим покоен съпруг.

Любимката на народа отбеляза 35 години музикална кариера. Цеца благодари за обичта на българските си почитатели, които всеки път изпълват сърцето й с огромна емоция и винаги оставят в нея топли спомени от концертите й в България. След повече от два часа музикално шоу, което завърши с песента „Trepni”, изпълнителката се върна на бис, с който цялата зала стана на крака. Не пропусна да се загърне и да развее българския и сръбския трибагреник.

За концерта в София бе подготвена специална мултимедия и огромна сцена, която бе съобразена с всички технически изисквания на екипа на звездата.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html