сряда, 24 април 2024 г.

Тошко Йорданов с тежки обвинения към „Промяната“ за хеликоптерите и манипулация на изборите

Тошко Йорданов  отправи тежки обвинения към ПП „Продължаваме промяната“ за медицинските хеликоптери и манипулации на изборите: „Ние мислим, че поръчката за медицински хеликоптери е била предварително подготвена, за да се вземат парите по веригата“, това заяви зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов в БНТ. Той каза също, че по тази причина парите са били заложени като конкретна сума от „пепетата”, защото предварително са намерили кой да спечели поръчката. „Това се движеше от Асен Василев”, добави Йорданов.

Според него провалената обществена поръчка за доставка на хеликоптерите показва начина на мислене на ПП. „Между тях и ГЕРБ няма разлика”, каза още Тошко Йорданов, като допълни, че и едната, и другата партия не мислят за хората.

Зам.-председателят на ИТН каза също, че партията е била ощетена на предните избори от машинния вот. „Половин час преди края на изборния ден имахме 4,8%”, заяви Йорданов и обвини, че след това е направена манипулация на резултата. На въпрос защо ИТН не е поискала касиране на изборите, той отговори, че това е работа на партиите в парламента.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html