четвъртък, 25 април 2024 г.

Лили разпродаде билетите по 300 лева в София

Примата ще зарадва почитателите си на 4 декември

Местата, които осигуряват добра видимост към голямата сцена в столичната зала „Арена София“ за дългоочаквания концерт на естрадната прима Лили Иванова свършиха! Повече от 95% от пропуските за музикалната изява са разпродадени, като най-голям интерес са генерирали ВИП позициите на първите редове, струващи на почитателите близо 300 лв.

Към момента единствените налични билети са на стойност 130 лв., но за съжаление на крайни и неудобни точки.

Схемата на залата, пропуските са продадени на 95 %

Въпреки това изпълнителка на „Щурче“ ще прибере най-много пари от последната си изява, с която ще сложи финал на тазгодишното национално турне. Както „Галерия“ писа по-рано пропуските бяха с обявени цени – 60, 90, 130, 160 и 250 лв. Интерес провокираха най-ниските цени, но и ВИП местата свършиха скорострелно. Преди да се качи на сцената и да зарадва верните си почитатели в София, голямата звезда ще гостува в Смолян, на 20 ноември, сюрпризирайки меломаните на сцената на Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“, а ден по-късно ще се изправи пред публиката в Кърджали – в театрално-музикалния център.

Успешно продължава да действа търговията с билети на черно. За съжаление мнозина от хората, които не са разполагали със средства или графикът им за края на годината е бил неясен, ще трябва да заплатят близо двойно повече, отколкото е реалната стойност на пропуските. За да не бъдат хванати в крачка, повечето от „продавачите“ пишат в социалните мрежи –свържете се при интерес така дори изтъкнатата причина от тяхна страна да е невъзможност за посещение – цената се покачва.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html