вторник, 16 април 2024 г.

Слави Трифонов с остър коментар към “Демократична България”

Лидерът на ИТН Станислав Трифонов отправи остър коментар към „“Демократична България”, като припомни, че миналата година партията не подкрепи правителство на малцинството.

Аnteni.info припомня, че „Продължаваме промяната“  и партньорите им от „Демократична България“ са готови да работят за кабинет на малцинството, когато мандатът дойде при тях.  Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков на съвместен брифинг с лидерите на ДБ.

Слави Трифонов написа в своя Фейсбук прфил:

„След като миналата година “Демократична България” не пожелаха да подкрепят правителство на малцинството на “Има такъв народ”, сега ще предложат правителство на малцинството и ще очакват да ги подкрепи Бойко Борисов. Ще чакат подкрепа от човека, когото наричат мафиот и когото арестуваха. Но когото всъщност много обичат. Ех, Христо Иванов, ех, Ице, старата любов ръжда не хваща. Това е шега. Аз обичам шегите. Но ако трябва да съм сериозен, и “Продължаваме промяната”, и “Демократична България” постъпват нагло, лицемерно и безочливо. В името на това да се докопат до властта. И това е ясно за всеки нормален човек“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html