петък, 19 април 2024 г.

„Животните“ издирват гамените, които оскверниха легендите на ЦСКА

Росен Генов, за в. „Галерия“

„Животните“, страховитата групировка от сектор „Г“, е предприела акция за издирването на гамените, опикали паметните плочи на Стойчо Младенов и Любо Пенев. Невероятната свинщина се получи след инфарктната победа за ЦСКА-София с 2:1 над ЦСКА 1948. Въпросните „фенове“ не се притесниха да уринират пред куп хора, включително и представители на медиите. За капак явно бяха толкова пияни, че оскверниха и паметната плоча на покойния Георги Димитров – Джеки. Това пише в . новия си брой в. „Галерия“. 

На този фон затрупването на имената на Любо и Стойчо, вече част от ЦСКА 1948, с кенчета бира, монети и фалшиви банкноти, звучи като обикновена простащина.

Лично лидерите на „Анималс“ – Росен Петров и Иван Велчев, са полудели, след като научили за идиотщината в социалните медии веднага след мача. Групата им плюс другата фракция „Офендърс“ бойкотира срещите заради Гриша Ганчев. Хора на „Животните“ са започнали да звънят и да обикалят присъствали на грозните сцени, за да ги разпитват. И нищо чудно скоро за стигнат до пикаещите хулигани.

В същото време от лагера на гостите са категорични, че главните провокатори на безредиците в сектор „А“ са докарани отнякъде с автобус и никога не са били част от футболна публика. Както е известно, делегацията на ЦСКА 1948 в ложата, начело с „армейски“ величия като Ради Здравков, Валентин Илиев и Методи Деянов, беше грозно псувана и замеряна с какво ли не. Според гостите всичко лъснало при мощната атака с обидни рефрени към Стойчо Младенов. Легендата не присъстваше на мача. Това не попречило на въпросните 40-50 души, разположени симетрично под ложата, да махат към… Ради Здравков, докато псуват и скандират името на Стойчо Младенов и синоним на гей. „Тези хора бъркаха определено двамата. Те не само не са цесекари, но не са и футболни запалянковци“, аргументираха се от клуба, в който Стойчо също започна работа като някакъв директор.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html