събота, 4 май 2024 г.

Мариан Вълев-Куката и гимнастичката Цвети въртят любов на морето

Лошото момче на българското кино Мариан Вълев – Куката и бившата гимнастичка Цветелина Стоянова отново се носят на крилете на любовта, пише в новия си брой в. „Галерия“.  Популярната двойка доказа максимата, че старата любов ръжда не хваща, подарявайки си почивка на родното Черноморие, където екранният мафиот Росен Гацов, както е познат актьорът от хитовата криминална сага „Под прикритие“, реализира най-новия си проект – филма „Чалга“.

Според запознати двамата са подновили отношенията си официално преди няколко месеца, според други обаче аферата им никога не е приключвала.

Имало е моменти, когато са били разделени за по-дълъг период от време, но не са прекратявали напълно комуникацията помежду си. В миналото доста по-възрастният актьор я спечелил с отношението си и кавалерските си жестове. На морето той успява да съчетава полезното с приятното, въпреки че по-голямата част от времето си прекарва на снимачния терен. В свободното време успява да се наслади на морската атмосфера с любимата си, отскачайки до плажа или близките барчета. Красавицата е напълно наясно с важността на проекта, за това и не желае да отнема цялата му енергия. И макар двамата да пазят пълно мълчание за детайлите, то част от актьорския състав така и не се сдържа… Голямата изненада за зрителите ще бъде поп певицата Христина Христова – Тита. Това ясно загатна самата тя, пускайки фото от снимките. „Един част сън, но скоро ще ме видите в уникален филм, написа звездата в Инстаграм. Кадърът провокира редица въпроси дали случайно главната роля не е поверена на блондинката от Силистра, тъй като по-рано самият режисьор сподели, че историята е за момиче, което мечтае да стане музикална звезда – но между кариерата и мечтите среща човек, който я кара да се колебае – кой път е по-важният.

„Нито защитавам, нито отричам чалгата, а се опитвам да разказвам една история честно и почтено. Без да соча с пръст, с доза хумор. Иска ми се да мога да задавам въпроси, без да давам отговори. Вярвам, че зрителите са достатъчно интелигентни и емоционални и те сами ще намерят отговор на въпросите, които задавам. Като творец нямам право да правя пропаганда. Най-важното нещо е този филм да стигне до хората. Едни ще го харесат, други ще го отрекат, но взаимовръзката между зрителя и автора всъщност е изкуството”, споделя артистът в едно от последните си интервюта, обяснявайки заглавието на продукцията. В нея ще влязат още куп звезди от гилдията като ненадминатите Виктор Калев, Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов – присъствието им е лек намек, че хуморът ще е на високо ниво, а и че лентата ще бъде бързо популяризирана. Още един елемент провокира любопитство – заснемането с телефон. Подход, който Куката намира за нов и различен, а защо не и успешен. В началото  е мислел да прикрие тази подробност, след което е споделил с ясния аргумент, че това е просто технология. Очаква се филмът да излезе на екран през февруари или март 2023 година.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html