Начало АКЦЕНТИ Топ следовател разкри горещи факти за Георги Семерджиев

Топ следовател разкри горещи факти за Георги Семерджиев

Сн. Фейсбук

Топ следовател изнесе горещи факти за Георги Семерджиев, който дрогиран прегази с джипа си две момичета пред столичния х. „Хемус”. Зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров е открил стълбата, с която Семерджиев се качил през балкона в дома си след зверската катастрофа, от която избяга.
„Камера ни показа, че около час след катастрофата Семерджиев влиза във входа на сградата, в която живее, но нямахме представа как е влязъл в апартамента. Когато претърсвахме жилището, не видяхме как е влязъл. В дома открихме лявата му маратонка, дясната беше останала в джипа. По ходилото му имаше кръвонасядания от това, че е ходил бос“, разказа Тодоров в предаването „120 минути“ по bTV.
Разследващите разбрали, че шофьорът убиец е влязъл в апартамента през балкона със стълба, като са му помогнали още две лица. В момента се правят всички необходими експертизи, за да се установят помагачите.
На следващата сутрин Тодоров, който живеел в района, разхождал домашното си куче и открил стълбата. „Съмнявам се той да е употребил алкохол, но вероятно е употребил наркотици, поне такива са свидетелските показания. В ареста лекарите не успяха да му вземат кръв, защото той отказваше и се съпротивляваше. След като го откарахме в МВР болницата, там успяха да му вземат кръв за изследване“, разкри още Тодоров. Според него има данни, че през годините Семерджиев е бил покровителстван от полицаи.
За полицайката Симона Радева, чието име се свързва със Семерджиев, Тодоров каза, че тя е свидетел на действията, които предприема Георги след катастрофата. Вероятно тя е казала, че Георги чрез стълба се е покатерил през балкона в дома на родителите си.
За първи път след фаталната катастрофа в София с участието на Георги Семерджиев – говори майката на полицайката Симона Радева. Категорично не е била в автомобила. Може да видите негови снимки, дясната страна е смазана. Специалисти казват, че ако там се е возила там, е щяла да бъде на място”, каза тя пред Нова тв.
„Няма отношения със Семерджиев. Не мога да кажа дали се познават. Няма отношения с него. По никакъв начин не са имали интимни отношения”, добави майката на Радева.
На въпрос защо името на дъщеря й е замесено, тя отговори: „Нямам представа. Въпросите стават повече. Постоянно получаваме заплахи. Детето ми не се чувства добре. Не иска да излиза от вкъщи, не иска да разговаря с никого. Не мога да дам никаква информация, която не знам”.
Източник: fakti.bg