сряда, 1 май 2024 г.

Глоби в ЦСКА след 0:4 от комшии

Снимки: Dsport

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов се разбесня след загубата с 0:4 от северномакедонския „Академия Пандев“. Контролата бе последна за „червените“ преди старта на пролетния дял на първенството. Специалистът заяви, че участниците в двубоя ще бъдат глобени за поведението си.

„За съжаление трябва да признаем, че все още нямаме дълбочина в състава. За контрола на топката и липсата на агресия трябва да съжалявам. Само у някои го имаше. За другите темпото бе лежерно. Всички ще бъдат глобени, защото такова поведение не се търпи в ЦСКА. Не съм говорил за резултатите в мачовете досега, а за поведението. За съжаление нямаме два равностойни състава. Аз виждам нещата и на тренировките и няма как някой да ме подведе за преценката. Не обръщаме внимание на резултата, но той е показателен. Разбирам, че е краят на лагера и има умора и изнервеност, но същото е и за отбора от сутринта. Малко ми е като оправдание”, каза Младенов.

Той също така е уверен, че няма да има забрана за трансфери за клуба и ръководството ще реагира. „Аз знам за кого работя и какви са тези хора. Вие говорите за Чорбаджийски, за Мазику, то кой ще остане да играе… Това да не е капалъ чарши?”, запита Младенов.

По-рано днес ЦСКА постигна убедителна победа над казахстанския „Шахтьор“ (Караганда) – 5:1. По два гола реализираха Георги Йомов и Амос Юга, а едно попадение добави Иван Турицов, който се разписа от дузпа.

Източник:  dsport.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html