сряда, 1 май 2024 г.

Джокович отново на корта през февруари

Снимка: БГНЕС
Изминалият месец бе изпълнен с множество емоции за Новак Джокович и неговите почитатели, продиктувани от разразилия се скандал с визата му за влизане в Австралия.
Сърбинът планираше да се включи в Откритото първенство на Австралия с медицинско изключение, но министърът на имиграцията Алекс Хоук взе решение да отмени визата на световния №1 повторно, което впоследствие бе подкрепено от Федералния съд на страната, и така Ноле бе лишен от възможността да преследва десети трофей в Мелбърн и рекорден 21-ви от Големия шлем.
Съществуваха множество въпроси относно това къде и кога отново ще можем да видим в игра сърбина, но те вече намериха своя отговор. Името на Ноле фигурира в официалният списък с тенисисти, които са подали заявка за участие на надпреварата от категория АТР 500 в Дубай. Турнирът в ОАЕ ще се проведе в седмицата между 21 и 26 февруари и отново ще събере голяма част от световния тенис елит, сред които са Андрей Рубльов, Яник Синер, Денис Шаповалов, Феликс Оже-Алиасим и Гаел Монфис.
Източник: tennis.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html