сряда, 1 май 2024 г.

Мъри каза какъв играч търси за „Левски“

Снимка: levski.bg
„Със сигурност няма да взимаме повече защитници, ще опитаме да привлечем някой креативен играч. Широчината в състава не ме притеснява, имаме юноши, въпреки че някои от тях са далеч от нивото за първия отбор“, коментира наставникът на „Левски“ Станимир Стоилов след 1:1 на „сините“ в контрола с чешкия „Бохемианс“. Дни по-рано тимът му направи равен и със „Гурник“ (Забже). „Гьоко Зайков си е футболист на „Левски“, ако не си намери отбор. Има още 5 месеца. На този етап няма развитие с Филип Кръстев. Надали има треньор в България, който да не харесва млади играчи, ако има развитие, ще го обявим”, заяви още Мъри.
„Срещу чехите стояхме малко по-добре организационно, отколкото с поляците преди няколко дни. Подобрихме действията в защита, имаме самочувствие и увереност в контрола на топката, но не съм доволен, че имаме брак в атаката, това са сериозни проблеми при завършващата фаза, последният пас и ударът не са на ниво“, каза треньорът на „сините“.
„Беше рисково да пуснем Келиан Ван дер Каап. Той беше на 2-3 тренировки, има сериозен потенциал, който трябва да развие. Рискувахме, като го пуснахме в игра, той към момента е тотално неготов като физика. Новите попълнения имат самочувствие и увереност, когато играят с топката. Цунами има добра комуникация, в офанзивен план от него съм доволен“.
Източник: temasport.com

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html