понеделник, 29 април 2024 г.

Станимир Стоилов: Очакват ни 3-4 критични месеца

Снимки:  LAP.bg

„Левски“ започна подготовка без нови попълнения. Първата тренировка за 2022 г. на „Герена“ премина пред над 300 фена, които посрещнаха „сините“ с песни и скандирания.

Тимът подписа договори със защитниците Ноа Сонко Сундберг и Вандерсон Цунами, но първият е ангажиран с националния отбор на Гамбия в Купата на Африканските нации, а вторият е с вирусно заболяване. Очаква се „сините“ да подпишат в следващите 24 часа и с бразилския нападател Велтон, който вече е в София.

„С оглед на ситуацията очакваме 3-4 критични месеца за нас. Не можем да си позволим да се разпростираме. Ако излезе нещо в движение и имаме възможност. По-важно е да излезем от критичната ситуация като клуб“, каза треньорът на „сините“ Станимир Стоилов пред репортери.

Той призна, че някои позиции на „Герена“ са били закрити, за да се намалят разходите.

„За мен най-важно е хората в клуба всички да получават редовно заплатите си. Близко сме до това нещо. Огромни усилия се полагат от хората в клуба, от „Палмс бет“. Ако не можем да се справим по най-добрия начин, ще говорим за намаляване на заплатите“, добави Стоилов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html