събота, 4 май 2024 г.

Шеф в ЦСКА се заяде с „Лудогорец“

Снимки: Dsport
Съветникът в ЦСКА Алън Пардю даде интервю пред „Дейли мейл“, в което говори основно за ситуацията в „Нюкасъл“, английския футбол, но и за случващото се в ЦСКА.
„Този ​​клуб имаше страхотни моменти в миналото, големи победи срещу „Ливърпул“ и „Байерн“ (Мюнхен), но това е много-много назад във времето. В момента това ниво, което поддържаме, ни устройва и е важно. Разликата между класирането в Европа и пропускането на турнирите може да бъде в рамките на половин милион паунда“, казва Пардю.
„Да, загубихме срещу „Бодьо“, но сега голямата цел ни е мача с „Лудогорец“. С тях се гоним с точките. Собственикът на „Лудогорец“ е собственик на компанията, която държи телевизионните права за българския футбол. Това означава, че задачата ни ще бъде още по-трудна. Правилно ли е това?“, акцентира Пардю.
„Ние спечелихме Купата на България миналата година и ги победихме на полуфинала, а този сезон смятаме да ги „затворим“. Събрахме добър отбор с доста нисък бюджет и директните мачове ще определят къде ще отиде титлата“, прогнозира англичанинът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html