Начало СПОРТ ЦСКА отнесе „Банско“ с 6:1

ЦСКА отнесе „Банско“ с 6:1

Снимки: Антон Узунов

ЦСКА победи с 6:1 „Банско“ в контрола. Яник Вилдсхют, Ахмед Ахмедов, Греъм Кери, Жуниор Нзила, Федерико Варела и юношата Павел Жабов бяха точни за „армейците“ при успеха над третодивизионния тим. Кристиян Балтов пък бе авторът на единственото попадение за домакините. В края на седмицата „червените“ посрещат Ботев Пловдив на „Армията“ в мач от първенството.

„Свършихме работата, за която дойдохме. Дадохме шанс на много млади момчета от школата да почувстват обстановката. Радващо е, че и Жорди Кайседо, и Тибо Вион се завърнаха и успяха на 90% да тренират с отбора. Единствено Бисмарк Чарлс все още не се е включил с отбора. Всичко мина по план. Затрудни ни сериозният дъжд, който вали вече трети-четвърти ден, но терените са отлични и не оказа такова влияние. Да се надяваме, че и националите ни ще се завърнат живи и здрави“, коментира след срещата помощник-треньорът на „армейците“ Анатоли Нанков.

За утрешния конгрес на БФС той допълни: „Очаквам да се случи нещо по-добро за българския футбол. Клубът излезе с ясна позиция относно кой трябва да спечели. Надявам се всичко да се развие по най-добрия начин“, каза още помощникът на Стойчо Младенов. ЦСКА твърдо стои зад кандидатурата на Димитър Бербатов.

Източник:  dsport.bg