петък, 29 март 2024 г.

Заляха Кирил Петков с вода в Пловдив (видео)

Неприятен инцидент преживя лидерът на лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков по време на среща с граждани на главната улица в Пловдив.

Още в началото на разговора му с пловдивчани, Петков и събеседниците му бяха залети с кофа вода, хвърлена от близка тераса, съобщи БНТ. Бившият министър обаче реагира с чувство за хумор на ситуацията и обясни, че ще му върви по вода на изборите. Жената, която изсипа кофата, се оправда, че го е направила неволно.

Кирил Петков съобщи в Пловдив, че ще води листата на „Промяната продължава“ в града, а Асен Василев – в Хасково. „За мен Пловдив е един много хубав град и както казваше баба ми „Не е важно от къде си, а откъде си родом“, а аз съм родом от Пловдив“, обясни Петков и подчерта, че Пловдив е модел на проспериращ български град и това е допълнителна мотивацията за решението му. Петков обяви още, че „Продължаваме промяната“ ще подпише предизборно споразумение, което се надява да прерасне в управляваща коалиция.

„Абсолютно ясно ни е, че следващото управление трябва да е коалиционно. Първите хора, с които бихме направили това коалиционно споразумение, са точно „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“, каза Петков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html