сряда, 1 май 2024 г.

Бойко Борисов: Далавераджии, не искам и добър ден да ми кажат

Бойко Борисов в Стамболийски. Снимка Интернет

„Казах му на Слави през медиите: аз на тези реформатори съм им сърбал попарата, ще го изоставят точно по средата на реката“. Тази прогноза направи в Стамболийски лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Цялата им борба е за министерски постове, пари и власт. Нищо друго не ги интересува. Някаква госпожа там с 5,1 процента на изборите казала, че трябва да се пазят от дългата ръка на ГЕРБ и ДПС. За ДПС не знам, но ние искаме да сме на хиляди километри от това продажно мнозинство, което искате да направите“, обяви бившият премиер.

По думите на Борисов най-виновен за сегашната ситуация е Румен Радев и ще се види в следващите дни как прикриват много неща, защото „най-ги е страх от това, което са направили“.

„Това, което го говорехме преди две седмици, днес го чухме в парламента. Че са далавераджии и искат само постове. Още преди 2 седмици му казах на Слави Трифонов през медиите, да даде главен прокурор на Христо Иванов и той нищо друго няма да иска. Ние не сме се срещали с никой и не искаме да участваме“, подчерта председателят на ГЕРБ.

„Не само, че не искаме да участваме в правителство, но не искам и добър ден да ни кажат. Да си направят правителство и да си поемат отговорността. Да не ни намесват нас, нека да си направят правителство. Не знам сега как ще се сдобрят. Тошко Йорданов каза, че техният министър е мошеник. Ние като казахме, че най-добрият му приятел Спецов е мошеник, вие си траехте“, припомни Борисов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html