Начало ВИДЕО Стойчо Младенов: Ганчев ми даде пълен картбланш

Стойчо Младенов: Ганчев ми даде пълен картбланш

Новият-стар старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов разкри, че му е даден „пълен картбланш от Данаил Ганчев, който в момента е оперативният човек“ в клуба. Наставникът говори преди медиите преди тимът отпътува за Латвия за реванша от Лигата на конференциите срещу „Лиепая“.
„Нормално е с години човек да става по-мъдър, по-устойчив. Има промяна в мен. На отбора, за съжаление, само два мача съм гледал, надявам се бързо да се опознаем с играчите. Когато има неправда, няма да мълчим, надявам се всичко да бъде феърплей“, коментира Младенов.
Треньорът разкри, че е заварил много посърнали футболисти след случилото се в последната седмица в клуба. „Правят се промени от всякакво естество, когато нещата не вървят. Надявам се това да бъде за добро и да не правим селекции на всеки прозорец. Време е да направим отбор. Клубът е изчистен, няма задължения, затова сега ще градим тим. Гриша Ганчев се справи с финансовите проблеми на клуба много добре“, каза още наставникът на ЦСКА. „Даден ми е пълен картбланш от оперативния човек в клуба – Дани Ганчев. Сега не можем да правим резки промени, защото сме ограничени в избора на състав за предстоящия мач“, допълни Младенов.
Реваншът срещу „Лиепая“ е в четвъртък, 28 юли, в Латвия от 17.00 часа българско време. „В ЦСКА, който не е свикнал да работи под напрежение, значи не за ЦСКА. Дори аз понякога съм предизвиквал такова психологическо, за да може съперникът да играе под напрежение“, сподели новият наставник на „червените“.