сряда, 1 май 2024 г.

Стойчо Младенов: Ганчев ми даде пълен картбланш

Новият-стар старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов разкри, че му е даден „пълен картбланш от Данаил Ганчев, който в момента е оперативният човек“ в клуба. Наставникът говори преди медиите преди тимът отпътува за Латвия за реванша от Лигата на конференциите срещу „Лиепая“.
„Нормално е с години човек да става по-мъдър, по-устойчив. Има промяна в мен. На отбора, за съжаление, само два мача съм гледал, надявам се бързо да се опознаем с играчите. Когато има неправда, няма да мълчим, надявам се всичко да бъде феърплей“, коментира Младенов.
Треньорът разкри, че е заварил много посърнали футболисти след случилото се в последната седмица в клуба. „Правят се промени от всякакво естество, когато нещата не вървят. Надявам се това да бъде за добро и да не правим селекции на всеки прозорец. Време е да направим отбор. Клубът е изчистен, няма задължения, затова сега ще градим тим. Гриша Ганчев се справи с финансовите проблеми на клуба много добре“, каза още наставникът на ЦСКА. „Даден ми е пълен картбланш от оперативния човек в клуба – Дани Ганчев. Сега не можем да правим резки промени, защото сме ограничени в избора на състав за предстоящия мач“, допълни Младенов.
Реваншът срещу „Лиепая“ е в четвъртък, 28 юли, в Латвия от 17.00 часа българско време. „В ЦСКА, който не е свикнал да работи под напрежение, значи не за ЦСКА. Дори аз понякога съм предизвиквал такова психологическо, за да може съперникът да играе под напрежение“, сподели новият наставник на „червените“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html